Pannenkoekenhuus Marle

Uw gastheer is Henk van der Vegt
Pannenkoekenhuus Marle (bij Hellendoorn)  beleef je als een dagje uit. Genieten van ambachtelijke pannenkoeken en lekker actief zijn.
De omgeving van het Reggedal ontdekken met de huifkar, traktor of zelfs een tour met de Amerikaasse schoolbus. Pannenkoekenhuus Marle is  de ideale basis om te genieten van het Twentse platteland in combinatie met actieve, originele en bijzondere (groeps)arrangementen. Een fietstocht vanaf twee personen, een rondrit met de huifkar of met een grote groep ‘wie is de mol’ ervaren.

Genieten van het Reggedal en nieuwe energie op doen.

Oud-Hollands snoep en blikken

Dropjes, zuurtjes, zwart-wit of pepermuntjes. Enkele typische oud-Hollandse snoepjes. In het blikkenmuseum ervaart u nog de ouderwetse snoepwinkel. Een toonbank, een weegschaal en glazen potten en blikken waar snoepjes en ambachtelijke koekjes in zitten.
Bij het oud-Hollands snoepwinkeltje bieden wij een ruime keus aan Twentse streekproducten. Onder andere pauwbier, scharrelroom met boerenjongens, vliesbloesem limonadesiroop, boeren Twentse kaas, bosbessenjam of Twentse likeuren.

Het blikken museum herbergt een verzameling van meer dan 10.000 blikken, vol met herkenning, verhalen en herinneringen. Wilt u uw (klein) kinderen laten zien hoe vroeger levensmiddelen ingepakt werden? Neem dan een kijkje bij deze unieke verzameling van blikken, bussen en trommels. Enkele blikken zijn zelfs meer dan 150 jaar oud.

Pannenkoekenhuus Marle

Hellendoornseweg 40
7447 SH Hellendoorn
0548-68 13 16 of 06-2388 0811

www.pannenkoekenhuusmarle.nl
info@pannenkoekenhuusmarle.nl

Lekkere pannenkoek combineren met een mooie fietstocht?
kijk eens op de flyer fietstochten

Arrangement Ontdek per boot en huifkar het Reggedal

+ Voeg toe aan Ideeenlijst