Landgoed Schuilenburg

Landgoed Schuilenburg, gelegen in het mooie Reggedal, vormde jaren lang het decor van veldslagen en overwinning. Tegenwoordig is het landgoed dé locatie voor diverse activiteiten, (thema)feesten of voor een lekker hapje en drankje.

En op het voormalig kasteelterrein, met als middelpunt de Sagenschuur, proeft u nog steeds de sfeer van het roemruchte verleden.

De Sagenschuur herbergt de gezelligheid van het vroegere boerenleven en de unieke geschiedenis van het landgoed. Vroegere tijden komen weer tot leven in de beelden. De schilderijen geven de historische sfeer weer. Ook de vondsten en opgravingen staan tentoongesteld. Naast de gezelligheid van de Sagenschuur kunt u  wandelen over het oude kasteelterrein en genieten van de prachtige omgeving bij de rustpunten op het terrein.

Mogelijkheden te over

Uitgebreide mogelijkheden voor wat betreft eten en drinken, Picknicken, Buffetten, High Tea, Barbecue, Happen van de plank, Koffiemaaltijd of Lunch, alles is af te spreken.
En alles is met elkaar te combineren. Vergaderen, Highlandgames, Fietsen en Wandelen, Klompen Goapad, met een van de horecamogelijkheden. Wat dat betreft, meanderen de mensen van Schuilenburg met u mee.
Landgoed Schuilenburg is ook een officiële trouwlocatie in de Gemeente Hellendoorn.

 

Landgoed Schuilenburg

Schuilenburgerweg 54
7447 RP Hellendoorn
0548-681782

www.schuilenburg.nl
info@schuilenburg.nl

Herfstfair 6, 7 en 8 oktober 2017
Herfstfair op Schuilenburg Hellendoorn 6, 7 en 8 oktober 2017

Arrangement Ontdek per boot en huifkar het Reggedal

+ Voeg toe aan Ideeenlijst